Gravid och höstmys

publicerat i Allmänt;
Nu är det äntligen höst! Det är lätt den bästa årstiden.  Tänk bara på alla färger, den friska luften och tända ljus 😍 
I vanliga fall hade jag börjat höstdekorera nu, byta ut saker här hemma men det känns så onödigt när vi ändå ska börja packa inför flytten snart. Och ganska onödigt att köpa nya saker som kanske inte alls passar till huset sen. Nej jag får försöka vänta (inte lika kul men men). 
Här hemma är det sjukstuga, Leon har hög feber och Simpa är sympatisjuk. Har inte riktigt fått grepp om vad för sjukdom han har men tydligen känner han sig lite kass.. Peppar peppar så har jag inte blivit smittad men tänkte att det kan jag väl ändå få slippa?!? 



Okej graviditeten då, illamåendet håller tyvärr i sig. Tycker ändå att jag mår helt okej mellan 12-15 men då är jag istället som allra tröttast. Igår när jag skulle få lite fransar märkte jag hur jobbigt det är att ligga helt platt på ryggen.. Fy illamåendedeluxe 👌. Så vi fick avbryta, men man får ju vara glad för det lilla man får 👏
På morgonen är magen helt okej, man kan kanske skymma en liten utbuktning men inte för mycket, men kvällen,, jisses då ser det typ ut som man är i vecka 20 skönt 😂 tur att det lägger sig över natten. 
Imorgon går vi in i vecka 11 iiiihh ganska galet 🙏 och ultraljudet är bara 2 dagar bort... Hoppas hoppas hoppas att vi får se en liten miniatyrbebis där inne som sprattlar 😍 från huvuvudet till rumpan ska kotten vara ca 5 cm 😬 och lägger man på lite ben på det så är H*n ju ändå ganska stor nu tycker jag 😊 
Idag blev det gofrulle! Kvarg, nötter, russin, päron och lite honung mums 😍