Ultraljud.

publicerat i Allmänt;
Vecka 6 5+4, fick hoppa fram en hel dag enligt kalendern Woop Woop. Så nu är det på torsdagar vi byter vecka 🙏
Eftersom vi haft så mycket missfall har vi gått på utredning hos Lennart Blomqvist i Borås under några år. Har inte pratat med honom sedan februari och tänkte att jag skulle slå honom en signal idag för att berätta att jag äntligen är gravid. Men i lördag ringde han till mig (ganska sjukt sammanträffande om jag får säga det själv 😂 ).
Vi har fått en tid för ultraljud 11 sep iiihhh 👏👏 hoppas tiden går fort och smärtfritt tills dess 😬.. Enligt hans studier så kan upprepande missfall bero på att man får blodproppar på moderkakan som gör att bebis inte får näring och som sedan leder till missfall. Så jag ska äta blodförtunnande denna gången för att se om det kan hjälpa 👌.

Igår mådde jag väldigt illa, all mat smakar "skit" till och med glass 🙈. Men tänkte att en löprunda kanske hjälper lite.. Tji fick jag efter 3km blev jag lite kräkig men det gick som tur var över snabbt så jag kunde fortsätta en stund till 😊🙏 kanske ska ta och ha en tröja där det står *Baby on Board* när jag tränar så folk förstår varför man blir kräkig haha 😂😂👍 
Nu ska jag väcka mini man och dra ner till förskolan 😊 

Asså hur söt får man bli 😍